Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ξεκίνησε  η στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΔΟΜΗ (www.iekdomi.gr), με τον Επιστημονικό Οργανισμό Μεσογειακό Forum για την Υγεία και το Περιβάλλον (www.mediterforum.eu ).  
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ και ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ θα στηρίζει στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας τις εξειδικευμένες δράσεις του για την Υγεία και το Περιβάλλον. 
Παράλληλα το Μεσογειακό Forum για την Υγεία και το Περιβάλλον, θα υποστηρίζει δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, εστιασμένες στην υγεία και το περιβάλλον, που διοργανώνει στο πλαίσιο των προγραμμάτων Ε.Κ.Ε. που εφαρμόζει.  
Το Μεσογειακό Forum για την Υγεία και το Περιβάλλον, συμμετέχει με δικές του διοργανώσεις εντός του 2010 με τις παρακάτω δράσεις: 
- Στις 23-25 Απριλίου 2010, διοργάνωσε το 1ο Διεθνές Συνέδριο: «Υγεία για Όλους», στα πλαίσια της 5ης Διεθνούς Ιατρικής Έκθεσης-Συνέδριο Medic EXPO 2010. Η κεντρική θεματολογία αφιερώθηκε στις Μεταμοσχεύσεις και Δωρεά Οργάνων και πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αττικής, Helexpo Palace.
- Τον Οκτώβριο 2010 συμμετέχει στην 1η Έκθεση με «Παραδοσιακά Προϊόντα από όλο τον Κόσμο». Στα πλαίσια της Έκθεσης, το Mεσογειακό Forum για την Υγεία & το Περιβάλλον διοργανώνει, πολυΣυνέδριο για την Μεσογειακή Διατροφή.
- Τον Φεβρουάριο του 2011, το Μεσογειακό Forum για την Υγεία και το Περιβάλλον, συμμετέχει στο 3Ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα, στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ που διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού. 
Στις παραπάνω δράσεις θα συμμετέχουν καθηγητές  και σπουδαστές του τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο  της συνεργασίας τους το ΙΕΚ ΔΟΜΗ και το Μεσογειακό Forum για την Υγεία και το Περιβάλλον, θα πραγματοποιήσουν μια σειρά ενεργειών ερευνητικού χαρακτήρα με θέματα: Αντισύλληψη και Νέοι,                                               
Μεσογειακή  Διατροφή και Υγεία, Κάπνισμα και τρόποι αντιμετώπισης του,                  
Συνήθεις  Παθήσεις ( π.χ εμβόλιο για το καρκίνο  τραχήλου της μήτρας), τα αποτελέσματα των οποίων θα παρουσιαστούν σε στρογγυλό  Τραπέζι συνεδρίων, ημερίδων και  άλλων διοργανώσεων που θα υλοποιήσουν από κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...