Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ SUPER MARKETS ATLANTIC ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ


Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε μια ακόμη πράσινη εκδήλωση από τα super markets atlantic στα πλαίσια της οποίας διεξήχθη η μεγάλη γιορτή για την ανακύκλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Μαΐου στις 11 το πρωί στην πλατεία Κυψέλης σε συνεργασία με την Ανταποδοτική Ανακύκλωση και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Η μεγάλη πράσινη γιορτή προσήλκυσε το ενδιαφέρον πολλών κατοίκων της περιοχής οι οποίοι, μαζί με τα παιδιά τους, συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια των super markets atlantic για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα κέρδισαν εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές τους και έλαβαν μέρος σε κληρώσεις που τους χάρισαν πλούσια δώρα. Οι μικροί μας φίλοι, παίζοντας και διασκεδάζοντας με τον Ντόναλντ, τον Μίκυ, τη Νταίζη, τον Γκούφη και τον Ρομπέν των Δασών, μυήθηκαν στην ιδέα και τις πρακτικές της Ανακύκλωσης, η οποία συμβάλλει στη διασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος για το μέλλον. Σε ένα ευχάριστο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με πολύ μουσική, πολύχρωμα μπαλόνια, γευστικές δοκιμές και δειγματοδιανομές.

Με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή του τίμησε την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Γεώργιος Δημόπουλος, που πρώτος έσπευσε να δώσει το σωστό παράδειγμα για την ανακύκλωση συσκευασιών και συγχρόνως ανέδειξε τον πρώτο τυχερό από τη μεγάλη κλήρωση.

Μέσα από μια άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα τα super markets atlantic διέδωσαν το σπουδαίο μήνυμα της ανακύκλωσης αποδεικνύοντας έμπρακτα την υπεύθυνη περιβαλλοντική τους συνείδηση και την συνέπεια στην πάγια δέσμευση τους για τη στήριξη και ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου τόσο οι καταναλωτές όσο και οι εργαζόμενοι τους να συμμετέχουν ενεργά στη συλλογική προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

1 σχόλιο:

  1. Βρίσκω την πρωτοβουλία του Ατλάντικ πολύ καλή, είναι στα χνάρια του ΑΒ. Εξίσου σημαντικό είναι ότι έχει την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και η δράση παίρνει περισσότερη επισημότητα. Ας συνεχίσουν όλοι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...