Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Μια διοργάνωση του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (e-TEE)

Ο τομέας Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετείχε στην ημερίδα για την πράσινη πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Τηλεπικοινωνιών, οι σπουδαστές όλων των τμημάτων του τομέα Πληροφορικής, είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην 2η Ημερίδα για τις Πράσινες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών «Creen ICT», μια διοργάνωση του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (e-TEE). 
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετείχαν σε όλες τα μέρη της ημερίδας και πιο συγκεκριμένα στις ενότητες: «Green For ICT», «ICT For Green», «Green Rules» και «Green Τelecoms».
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, παρακολούθησαν την ενότητα «Green Rules», που αφορά στο κανονιστικό πλαίσιο διακηρύξεων δημοσίου σε τομείς όπως: Green πρακτικές, δεοντολογία, περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις καθώς και τη θεσμοθέτηση Green βαθμολογίας, η οποία θα είναι απαραίτητη στο μέλλον για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δημοσίου.
Η συμμετοχή στην ημερίδα, ήταν μια εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα εμπειρία για το σύνολο των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σε μια εποχή όπου ο τομέας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών αναζητά νέες ευκαιρίες, και η Πράσινη Πληροφορική μπορεί να αποτελέσει ένα ανταγωνιστικό πεδίο διάκρισης για νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...