Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Βράβευση της INTERAMERICAN για το καινοτόμο προϊόν “Green Line”


Ένα προϊόν που δεν είναι καταναλωτικό αγαθό του “ραφιού”, αλλά ασφαλιστικό για την περιβαλλοντική ευθύνη των επιχειρήσεων, απέσπασε το φετινό βραβείο Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον στην κατηγορία “οικολογικό προϊόν”. Πρόκειται για την προϊοντική γραμμή “Green Line” της INTERAMERICAN, που σχεδιάστηκε ειδικά για την ελληνική αγορά και ανταποκρίνεται ολοκληρωμένα στις εξελισσόμενες ανάγκες ασφαλιστικής κάλυψης των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

Το “Green Line”, μέσω της αντασφαλιστικής συνεργασίας της INTERAMERICAN με τη Munich Re, θωρακίζει την επιχείρηση έναντι της εφαρμογής του νέου καθεστώτος περιβαλλοντικής ευθύνης στη χώρα μας, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία και με το καθεστώς αδειοδότησης των επιχειρήσεων.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα, πέρα από τις δαπάνες για τον περιορισμό και τις δαπάνες μελετών για την αποκατάσταση περιβαλλοντικής ζημίας, αλλά και την αστική ευθύνη προς τρίτους για αποκατάσταση υλικών ζημιών, παρέχει και τη δυνατότητα συμβουλευτικών υπηρεσιών για περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και περιβαλλοντικές επιθεωρήσεις, με στόχο την πρόληψη. Οι σχετικές υπηρεσίες της INTERAMERICAN είναι εναρμονισμένες στα υψηλά πρότυπα του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Ο θεσμός των βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον οργανώθηκε για τρίτη φορά στην Ελλάδα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και αποτελεί συνιστώσα των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business for the Environment) που απονέμονται, από το 1987 ανά διετία, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι ελληνικές επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν φέτος έχουν προκριθεί και συμμετέχουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν στις 2 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

Στη φωτογραφία, από την τελετή επίδοσης των βραβείων, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο Γεν. Διευθυντής της ΙΝΤΕRAMERICAN Γενικών Ασφαλειών κ. Thomas Brinkmann με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΕΠΠΕ κ. Γιάννη Τρουβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...