Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Η εποχή της εταιρικής αειφορίας & υπευθυνότητας

Τα Money Conferences σε συνεργασία με τη EuroCharity διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το συνέδριο CEO & CSR Money Conference με τίτλο "CSR 2.0: Η εποχή της εταιρικής αειφορίας & υπευθυνότητας", που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 11 Ιουνίου του 2010 και θα εστιάσει στη μετάβαση από το μοντέλο CSR 1.0 στο μοντέλο CSR 2.0, μια νέα έννοια που εμπερικλείει τη διαδραστικότητα στη σχέση επιχείρησης-κοινωνίας.
Το συνέδριο, όπως κάθε χρόνο θα κορυφωθεί με την τελετή για τα «Βραβεία CEO & CSR Money Conference 2010» τα οποία επιβραβεύουν τις πλέον υπεύθυνες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Οι νικητές των βραβείων θα προκύψουν από τα αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και τη γνώμη της ειδικής επιτροπής που έχει συσταθεί ειδικά για τη διεξαγωγή των βραβείων. 
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ξεκίνησε σήμερα,  Δευτέρα, 10 Μαϊου 2010, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, έως την Παρασκευή, 21 Μαϊου 2010.
Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ή επισκεφθείτε την κεντρική σελίδα της EuroCharity (www.eurocharity.gr) και ψηφίστε για την ανάδειξη των πλέον υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα ψηφοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...