Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Ας κάνουμε την προστασία του περιβάλλοντος, καθημερινή πρακτική, στάση ζωής, προοπτική για το μέλλον


Εκστρατεία  για την υγεία και το περιβάλλον με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον
Στο πλαίσιο  του εορτασμού της  Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συνεχίζει την  εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, με στόχο ένα πιο υγιή πλανήτη. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι προσωπική μας υπόθεση, είναι το κεντρικό σύνθημα αυτής της πρωτοβουλίας, για να μεταφέρει ηχηρά το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος, πρέπει να αποτελέσει καθημερινή πρακτική και στάση ζωής όλων μας, για την εξασφάλισης ενός υγιή πλανήτη στο μέλλον, τη στιγμή που διεθνώς η συλλογική προσπάθεια με σκοπό την προστασία του πλανήτη είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.
Η ευαισθητοποίηση  όλων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος  και ειδικότερα των νέων, είναι  απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση της περιβαλλοντικής αειφορίας  αλλά και της υγείας των πολιτών στο μέλλον.
Για το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, η περιβαλλοντική αγωγή και  η ευαισθητοποίηση των νέων, είναι  αναπόσπαστο μέρος μιας αναβαθμισμένης επαγγελματικής παιδείας. Η πρωτοβουλία του τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ και τελεί υπό την αιγίδα του Μεσογειακού Fοrum για την Υγεία και το Περιβάλλον.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, Τηλ. 210 3840 552, www.iekdomi.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...