Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ SUPER MARKET ATLANTIC ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ


Τα super markets atlantic διοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή για την ανακύκλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στις 11 το πρωί στην πλατεία Κυψέλης και μας καλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.   

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνουν τα super markets atlantic οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν από το χέρι τα παιδιά τους και να έρθουν το πρωί στις 22ης Μαΐου για να ανακυκλώσουν πλαστικές φιάλες, γυάλινα μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, μεταλλικά κουτιά και άλλες συσκευασίες και να κερδίσουν πλούσια δώρα στον μεγάλο διαγωνισμό ανακύκλωσης. Πιο συγκεκριμένα οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν με τον Ντόναλντ και την Νταίζη, τον Γκούφη και τον Μίκυ, να παίξουν στο μεγάλο φουσκωτό που θα υπάρχει εκεί και να αποκτήσουν ένα πολύχρωμο προσωπάκι που θα τους ζωγραφίσει η ομάδα face painting. Επίσης όλοι όσοι συμμετάσχουν στην ανακύκλωση θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές τους στα super markets atlantic ή να δωρίσουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών.

Τα super markets atlantic συνεπή στη δέσμευση τους για περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία τους, στηρίζουν και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην παρότρυνση τόσο των καταναλωτών όσο και των εργαζομένων τους για συμμετοχή στην συλλογική προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...