Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Κρατάμε το δάσος ζωντανό!

Η Mercedes-Benz Ελλάς χρηματοδοτεί δράσεις για την προστασία του δάσους της Φολόης στην Πελοπόννησο.
Η Mercedes-Benz Ελλάς, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσον αφορά στα περιβαλλοντικά προβλήματα των καιρών μας, υποστηρίζει ενεργά το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης για την αποκατάσταση και προστασία ενός μοναδικού ελληνικού δάσους, του δάσους της Φολόης στην Πελοπόννησο.
Με τη δημιουργία δασικών μονοπατιών, δραστηριότητες διατήρησης της βιοποικιλότητας, προμήθεια εξοπλισμού πυροφύλαξης, σεμινάρια δασοπυρόσβεσης, απομάκρυνση απορριμμάτων και άλλα έργα,  ενισχύουμε την προσπάθεια για τη διαφύλαξη και τη συνέχιση της ανάπτυξης του ανεκτίμητου φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας.  
Ταυτόχρονα, θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να ζήσουν ποιοτικές εμπειρίες κοντά στη φύση μαζί με τις οικογένειές τους, αλλά και να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος με ευχάριστο και οργανωμένο τρόπο, δημιουργήσαμε το Mercedes-Benz Trekking Club. Πρόκειται για ένα «φυσιολατρικό» πρόγραμμα, που προσφέρει στους κατόχους επιβατηγών αυτοκινήτων Mercedes-Benz στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένες εκδρομές, επιμορφωτικές ξεναγήσεις, διαφορετικές αποδράσεις, υπαίθριες δραστηριότητες και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις με προορισμό τα ομορφότερα ελληνικά δάση.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος  της Mercedes-Benz Ελλάς & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., κ. Σταύρος Παρασκευαΐδης δήλωσε σχετικά: «Η Mercedes-Benz συμπεριφέρεται σε παγκόσμιο επίπεδο ως υπεύθυνος πολίτης. Oι οικονομικοί, περιβαλλοντικοί και κοινωνικοί στόχοι μας πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία, καθώς η μακροχρόνια επιχειρηματική επιτυχία είναι εφικτή, μόνο όταν δεν παραμελούνται τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα. Συγκεκριμένα δε, όσον αφορά στο περιβάλλον, έχουμε σημαντική υποχρέωση όχι μόνο να συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του, αλλά να παρακινούμε και τους συνανθρώπους μας να κάνουν το ίδιο, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ομορφιές της φύσης. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το Mercedes-Benz Trekking Club. Για να ανακαλύψουμε τα δασικά μονοπάτια της χώρας μας. Για να κρατήσουμε το δάσος ζωντανό. Γιατί ζωντανό δάσος σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...