Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ανοίξτε το «βιβλίο υγιεινής απόλαυσης και γεύσης» των νέων συσκευασιών Barilla Ολικής Αλέσεως


Ένα «βιβλίο υγιεινής απόλαυσης» μας παρουσιάζουν οι νέες συσκευασίες των ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως, που έφτασαν και μας εκπλήσσουν ευχάριστα με την σύγχρονη αισθητική τους, αποτελώντας την ιδανική πρόταση μιας υγιεινής απόλαυσης για ισορροπημένη διατροφή κάθε μέρα.

Οι νέες συσκευασίες των Barilla Ολικής Αλέσεως, είναι ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει στον κόσμο του αυθεντικού ιταλικού γεύματος, συμπληρώνοντας τη… βιβλιοθήκη γεύσης των νέων συσκευασιών των αγαπημένων μας ιταλικών ζυμαρικών. Με καφέ-πορτοκαλί χρώμα, που εκπέμπει ζεστασιά και άνεση και μας θυμίζει τα χρώματα της γης, τα νέα πακέτα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή διατροφική αξίαμε την υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες των Barilla Ολικής Αλέσεως και διηγούνται μία ιστορία γεύσης σαν ένα «Βιβλίο Απόλαυσης και Μαγειρικής Έμπνευσης». 
Την ανανεωμένη οικογένεια των ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως, που περιλαμβάνει τα Spaghetti, Farfalle, Pennette Rigate και Fusilli, έρχεται τώρα να συμπληρώσει ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα της Barilla, το Spaghettini No3, που λανσάρεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και υπόσχεται να κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι και την καρδιά όλων όσοι αναζητούν τον μοναδικό συνδυασμό γεύσης και υγιεινής διατροφής που προσφέρουν τα Barilla Ολικής Αλέσεως.
 
Για την  Barilla η χαρά της ζωής είναι η χαρά του να είσαι μαζί γύρω από το καθημερινό τραπέζι, με φίλους, οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα. Αυτές τις μοναδικές στιγμές απόλαυσης και ευεξίας που γράφουν τη δική μας προσωπική ιστορία, συνοδεύουν οι εξαιρετικές γευστικές απολαύσειςτων Barilla Ολικής Αλέσεως.

 
Barilla, η χαρά του να  είσαι μαζί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...