Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

“WIND ECO NEWS” για εργαζόμενους

Νέος ηλεκτρονικός χώρος περιβαλλοντικού περιεχομένου αποκλειστικά για τους εργαζόμενους της εταιρείας  
Το WIND Eco Νews, έναν ηλεκτρονικό χώρο περιβαλλοντικού περιεχομένου αποκλειστικά για τους εργαζόμενους της, εγκαινίασε πριν από λίγες μέρες η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.  
Το WIND Eco News το οποίο φιλοξενείται στο ανανεωμένο intranet της WIND, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους εργαζόμενους της εταιρείας και έχει ως  στόχο την ενημέρωσή τους σε θέματα περιβαλλοντικού περιεχομένου καθώς και την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίησή τους σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος. 
Το WIND Eco News δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της WIND να ενημερώνονται και να διευρύνουν τις γνώσεις τους για περιβαλλοντικές εξελίξεις και νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Επιπλέον παρέχει χρήσιμες συμβουλές για τη μείωση της ενεργειακής μας κατανάλωσης και της βελτίωσης της φιλο-περιβαλλοντικής συμπεριφοράς μας, ενώ υπάρχει και η ενότητα Eco Kids με ενέργειες και δράσεις που αφορούν ειδικά στο Παιδί και στο Περιβάλλον. Παράλληλα, παρέχει συνεχή ενημέρωση για τις περιβαλλοντικές δράσεις της WIND μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη». 
Αξίζει  επίσης να σημειωθεί ότι, μέσω του εταιρικού της περιοδικού “WIND About” έχει ήδη από το 2009 εγκαινιάσει μια σταθερή στήλη αφιερωμένη στο περιβάλλον.  
Στα 16 χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, η WIND, έχει επιλέξει να επενδύει σε μία ανάπτυξη που στηρίζεται στις αρχές της αειφορίας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη», η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας έχει αναλάβει μια σειρά «πράσινων» πρωτοβουλιών, όπως η παρακίνηση των εργαζομένων για συμμετοχή στα προγράμματα ανακύκλωσης της εταιρίας, η ευαισθητοποίηση και συνεχόμενη ενημέρωση στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων στο γραφείο και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή τους για στήριξη περιβαλλοντικών οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...