Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδήλωση στην Κρήτη για τη χρήση καινοτόμων περιβαλλοντικών τεχνολογίων

Ενημερωτική εκδήλωση για τη μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων με τη χρήση καινοτόμων περιβαλλοντικών τεχνολογιών, διοργανώνεται από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στις 26 Σεπτεμβρίου 2013.


Η εκδήλωση – που εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου WE-EEN (Wizard of the Environment, the Enterprise Europe Network – http://www.we-een.eu/) -θα διεξαχθεί στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην οδό Κορωναίου 9, από τις 9.30 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα WE-EEN στοχεύει στο να ενημερώσει τις επιχειρήσεις για νέες περιβαλλοντικές τεχνολογίες και τον τρόπο με τον οποίο η χρήση τους μειώνει το κόστος λειτουργίας τους και την επίδραση τους στο περιβάλλον.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που έχουν καταγραφεί ως Σύμβουλοι Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών, Τεχνολογιών και Προϊόντων – μετά από απόκρισή τους σε παλαιότερη πρόσκληση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τη δημιουργία ειδικού Μητρώου. Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν:
-Καινοτόμες Περιβαλλοντικές Τεχνολογίες
-Εφαρμογές και καλές πρακτικές μείωσης κόστους ενέργειας  επιχειρήσεων
-Διαχείριση αποβλήτων
-Ενεργειακή επάρκεια
-Οικολογικός Σχεδιασμός προϊόντων

Επίσης στην εκδήλωση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι ξένων Ερευνητικών κέντρων, Τεχνολογικών Ινστιτούτων, Επιμελητηρίων, Πανεπιστημίων, Ενώσεων Επιχειρήσεων από Ιταλία, Βουλγαρία, Σλοβενία που θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές από τις χώρες τους.

Να σημειωθεί ότι στο Επιμελητήριο Ηρακλείου λειτουργεί ήδη Ειδικό Μητρώο στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όσες επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου παρέχουν περιβαλλοντικές υπηρεσίες, τεχνολογίες και προϊόντα. Για τη συμμετοχή αρκεί να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας και να προσκομίσουν σύντομη περιγραφή της δραστηριότητας παροχής περιβαλλοντικών υπηρεσιών που ασκούν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2810247049, αρμόδιος κος Παναγιώτης Καλλιάνης, kalianis@katartisi.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...