Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η Epson φέρνει την Ερυθρά Θάλασσα στη Photokina 2010

Η πρώτη Full HD ζωντανή μετάδοση στην Ευρώπη από τον υποβρύχιο διαγωνισμό της Epson στην Ερυθρά Θάλασσα
Η Epson®, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά βιντεοπροβολέων και εικόνας, θα μεταδώσει ζωντανά την εντυπωσιακή βιοποικιλότητα και το θαλάσσιο τοπίο της Ερυθράς Θάλασσας σε Full HD, στη Photokina 2010. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να «βουτήξουν» στον πολύχρωμο υποβρύχιο κόσμο μέσα από μια τεράστια οθόνη σε τρείς προβολές ημερησίως από την Τρίτη 21 μέχρι και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.
Η Epson έχει μακρόχρονη σύνδεση με τα προγράμματα προστασίας της Ερυθράς Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς διαγωνισμού υποβρύχιας φωτογραφίαςEpson Red Sea competition, που απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν το φακό τους για να αποτυπώσουν την ομορφιά και την ευαισθησία του περιβάλλοντος αυτού. Αυτός ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού Οράματος της Epson για το 2050.
Η πρώτη προβολή την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιάσει επίσημα και τη λειτουργία του Περιπτέρου για την Ερυθρά Θάλασσα στη μεγαλύτερη φωτογραφική έκθεση παγκοσμίως. Εκτός από την εντυπωσιακή έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας που θα περιλαμβάνει τις καλύτερες από τις φωτογραφίες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα δίνεται στους επισκέπτες η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με την ομάδα που είναι υπεύθυνη για τις προβολές.
Ο David Pilsof, παραγωγός του Epson Red Sea event, που πραγματοποιήθηκε στο Eilat του Ισραήλ σχολίασε: “Η έκθεση αυτή και η Full HD ζωντανή μετάδοση είναι μια μοναδική ευκαιρία να μεταφερθούν οι εντυπωσιακές εικόνες από την Ερυθρά Θάλασσα στο ευρύ κοινό. Πολύχρωμες εικόνες που έχουν δημιουργηθεί από τους υψηλής ποιότητας Epson προβολείς και συναρπαστικές «υποβρύχιες» εκδηλώσεις θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες και θα τους δώσουν μια αίσθηση της ομορφιάς της υποβρύχιας φύσης. Έχουμε, λοιπόν, κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Epson.”
Ο Marco van Niekerk, Pro Graphics senior product manager στην Epson, πρόσθεσε: “Τα εντυπωσιακά χρώματα, η ταχύτητα και η κίνηση του υποβρυχίου περιβάλλοντος αποτελούν προκλήσεις που θα προβλημάτιζαν πολλές εταιρείες. Η υψηλή ποιότητα και η καινοτομία των προϊόντων Epson, όμως, μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμα. Ο προβολέας Epson που χρησιμοποιείται στην έκθεση «ζωντανεύει» το υποβρύχιο περιβάλλον με τέλεια αντίθεση χρωμάτων και αναπαραγωγή εικόνας. Το αποτέλεσμα αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της έκθεσης.”
Η Epson θα διοργανώσει το Νοέμβριο τον έκτο ετήσιο διαγωνισμό Epson Red Sea στο Eilat του Ισραήλ. Συνδυάζοντας φωτογραφία, υψηλή τεχνολογία, τουρισμό και καταδύσεις, ο διαγωνισμός Epson Red Sea είναι γνωστός και ως διεθνής υποβρύχια Ολυμπιάδα, καθώς υποβρύχιοι φωτογράφοι από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στον διαγωνισμό κάθε χρόνο.
Επισκεφθείτε το Epson Red Sea στη Photokina: Hall 2.2
Η Epson παρουσιάζει όλα τα νέα προϊόντα της στη Photokina (Hall 2.2, Stand B13)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...