Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η E-shop.gr Energy στην 4η Διεθνή Έκθεση EcoTec

Μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσίασε το περίπτερο της E-shop Energy στα πλαίσια της 4ης διεθνούς έκθεσης τεχνολογιών περιβάλλοντος και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Το εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό της E-shop Energy είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει τις προτάσεις του για οικιακά, αυτόνομα και backup φωτοβολταϊκά συστήματα αλλά και για φωτοβολταϊκά πάρκα σε πληθώρα επισκεπτών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο περίπτερο της e-shop energy οι ενδιαφερόμενοι βρήκαν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση γύρω από τους τρόπους ενίσχυσης του εισοδήματός τους μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις με βάση τα δεδομένα του δικού τους χώρου ώστε να κατανοήσουν πληρέστερα τις δυνατότητες απόδοσης ενός τέτοιου έργου. Στα πλαίσια της έκθεσης παρουσιάστηκαν επιλεγμένοι τύποι πάνελ αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα ασφάλειας και φύλαξης του εξοπλισμού ή παρακολούθησης της περιοχής εγκατάστασης. Δεδομένης της πανελλαδικής κάλυψης που προσφέρει η eshop energy, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και για φωτοβολταϊκά πάρκα, με στόχο την αξιοποίηση εκτάσεων που βρίσκονται κυρίως εκτός Αθηνών.

Η σημαντική αυτή επισκεψιμότητα κατά την διάρκεια και των τεσσάρων ημερών της έκθεσης, που προήλθε από επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας υπογραμμίζει το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για την ενίσχυση του εισοδήματός του μέσω της πράσινης ανάπτυξης αλλά και την ανάγκη για σωστή ενημέρωση από έγκυρους φορείς για ένα έργο που αποτελεί σημαντική και μακροχρόνια επένδυση για κάθε συνεργάτη.

Το νεοσύστατο τμήμα της Eshop Energy που λειτουργεί από το 2010 με έδρα το Μενίδι Αττικής, στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και θα βρίσκεται στην διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τους τρόπους ενίσχυσης τους εισοδήματός σας, μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...