Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Η E-shop.gr Energy στην 4η Διεθνή Έκθεση EcoTec 2011

Η E-shop Energy δίνει ένα δυναμικό παρόν στην 4η Διεθνή έκθεση Ecotec - Τεχνολογίες περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα .

Ελάτε κι εσείς στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα Αττικής από 7-10 Απριλίου 2011 για να μάθετε περισσότερα για τις προτάσεις της Eshop Energy για οικιακά , αυτόνομα και backup φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και για φωτοβολταϊκά πάρκα.

Το νεοσύστατο τμήμα της Eshop Energy που λειτουργεί από το 2010 με έδρα το Μενίδι Αττικής, στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και θα βρίσκεται στην διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τους τρόπους ενίσχυσης τους εισοδήματός σας ως και 7500€ ετησίως, μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες. Παρέχεται η δυνατότητα ενός πρώτου υπολογισμού των κερδών με βάση τα δεδομένα της επιφάνειάς σας και τα πάνελ που επιθυμείτε να επιλέξετε αλλά και όλη η απαραίτητη πληροφόρηση που απαιτείται για ένα τόσο σημαντικό έργο.

Μην ξεχνάτε: Η E-shop Energy, με πανελλαδική υποστήριξη σε κάθε νομό της Ελλάδας, αναλαμβάνει υπεύθυνα όλα τα στάδια της διαδικασίας: από την αρχική εκτίμηση της αίτησης και τον δωρεάν επιτόπου έλεγχο, μέχρι την δανειοδότηση από την τράπεζα, την εγκατάσταση των συστημάτων και την ενδεχόμενη συντήρησή τους.

Βραβευμένη από την Icap Hellas ως μια από τις πλέον αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες (τίτλος «Strongest Companies in Greece») η Eshop.gr αποτελεί τον ιδανικό και πλέον φερέγγυο συνεργάτη για ένα έργο με κύκλο ζωής έως και 25 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...