Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η INTERAMERICAN ανταποκρίνεται στη «Ώρα της Γης»

Για τρίτη συνεχή χρονιά η INTERAMERICAN συμμετέχει ενεργά στη δράση “Hearth Hour 2011” (Ώρα της Γης). Η Εταιρεία, με δεδομένη την ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήματα και με οργανωμένες πρωτοβουλίες εξοικονόμησης φυσικών πόρων, ανάπλασης φυσικού περιβάλλοντος, περιορισμού του εταιρικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος και ανάπτυξης περιβαλλοντικής κουλτούρας μεταξύ των εργαζομένων και συνεργατών της, εντάσσει και φέτος τη συμμετοχή της στην “Ώρα της Γης” στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Πράξεις Ζωής”.

Η INTERAMERICAN, το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, θα σβήσει τα φώτα στα κτήρια των διοικητικών κέντρων της για μια ώρα, συστήνοντας σε όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες της να πράξουν το ίδιο στα σπίτια και τα γραφεία τους.

Η “Ώρα της Γης”, πρωτοβουλία παγκόσμιας απήχησης και δράσης που ξεκίνησε από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας το 2007, απευθύνεται σε κάθε πολίτη, σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε ανθρώπινη κοινότητα σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα για την ανάσχεση της αλόγιστης σπατάλης των φυσικών πόρων, της υποβάθμισης του περιβάλλοντος και των κινδύνων που ενέχει η κλιματική αλλαγή.
Αυτό το Σάββατο, σβήστε τα φώτα στον χώρο σας και ανάψτε ένα φως ελπίδας για το μέλλον του Πλανήτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...