Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη : Μαθητικός διαγωνισμός για "περιβαλλοντικούς ανταποκριτές"

Η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ», σε συνεργασία με την ηλεκτρονική εφημερίδα Kidpress, καλεί όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν σε έναν «πρωτότυπο» και «δημιουργικό» διαγωνισμό.
Τα παιδιά καλούνται να γράψουν ένα μικρό άρθρο για τα μεγάλα σαρκοφάγα ζώα, την αρκούδα ή τον λύκο και μέσω αυτής της διαδικασίας να μάθουν και τα ίδια, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα άγρια ζώα που ζουν στα ελληνικά βουνά.
Η πρόσκληση αφορά σε μαθητές κάθε ηλικίας (δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου), οι οποίοι θα γίνουν για λίγο «περιβαλλοντικοί ανταποκριτές» και θα γράψουν ένα άρθρο για την αρκούδα ή τον λύκο στην Ελλάδα.
Για να γίνεις και εσύ «περιβαλλοντικός ανταποκριτής» στέλνεις mail στην «Καλλιστώ», με θέμα «Τα άγρια ζώα μέσα από τα μάτια των παιδιών» και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, ηλικία, διαμονή και τηλέφωνο).
Ο διαγωνισμός ξεκινάει αύριο (Δευτέρα) 22 Νοεμβρίου και θα λήξει στο τέλος του 2010. Οι νικητές θα κερδίσουν ένα αναμνηστικό από την «Καλλιστώ», καθώς και την ετήσια συνδρομή τους ως επίτιμοι υποστηρικτές της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...