Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών προγραμμάτων οικιακών στεγών από την Εργον-Ενέργεια

Η Έργον – Ενέργεια, πρωτοπόρος εταιρεία στον ενεργειακό κλάδο και την παροχή εγγυημένων λύσεων για εξοικονόμηση και ορθολογική χρήση της ενέργειας, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ολοκλήρωσε την κατασκευή φωτοβολταϊκών προγραμμάτων οικιακών στεγών στη Δυτική Μακεδονία κατασκευάζοντας στο σύνολο 18 στεγών των 10 κιλοβάτ. Οι εγκαταστάσεις αναμένετε να παράγουν σε ετήσια βάση τουλάχιστον 133.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την έκλυση τουλάχιστον 117000 τόνων διοξειδίου του άνθρακα, ετησίως.

Επίσης, η Έργον – Ενέργεια, έχει υπογράψει σύμβαση για την παράδοση εγκατάστασης σταθμού εδάφους στο νομό Κοζάνης. Ο σταθμός θα έχει ισχύ 500 kWp. Το έργο θα ολοκληρωθεί πότε 30/08/2011.

Ο κ. Μάνος Τσιρέκας, Γενικός Διευθυντής της Έργον – Ενέργεια, δήλωσε: «Παρά την μακροοικονομική αστάθεια, υπάρχουν ενδείξεις που μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία, δεδομένου ότι ο ενεργειακός κλάδος μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε στην οικονομία μας. Η επιτυχία της επιχείρησης μας εξαρτάται από την ικανότητα βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μας στην αγορά, δύο στόχοι οι οποίοι καθορίζονται από το τριετές σχέδιο ανάπτυξης της Έργον – Ενέργεια, ενώ η επίτευξη τους στηρίζεται στην ζωτικής σημασίας υποστήριξη των στελεχών και συνεργατών της εταιρείας. Είμαστε συνεπείς στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που αναλαμβάνουμε που εκπορεύεται από την εμπειρία της εταιρείας μας στον ενεργειακό κλάδο, το έμπειρο προσωπικό και την αξιοπιστία των έργων μας που είναι αποτελεσματικά και προς όφελος του καταναλωτή.

Με άξονα το τριετές επιχειρηματικό πλάνο η στρατηγική της εταιρείας για τα προσεχή χρόνια θα στηρίζεται στους εξής άξονες: ενδυνάμωση της στρατηγικής θέσης της στον περιβαλλοντικό και ενεργειακό κλάδο στην Ελλάδα, παρουσία σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, αύξηση της παρουσίας μας σε συγχρηματοδοτούμενα έργα και εκπροσώπησης στην ελληνική αγορά διεθνών εταιρικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...