Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Καθαρίζουν τα σήματα του ΚΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθήνας και οι Δήμοι σε συνεργασία με το ΒΗΜΑ FM 99,5 συνεχίζουν τη δράση καθαρισμού των σημάτων του Κ.Ο.Κ.

Αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου καθαρίζουμε τα σήματα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη από κάθε λογής αυτοκόλλητα και διαφημιστικά.

Συχνά παρατηρούμε τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τους στύλους στις μεγάλες οδικές αρτηρίες αλλά και τις στάσεις των Αστικών Συγκοινωνιών, να είναι καλυμμένα με αυτοκόλλητα. Το γεγονός αυτό, εκτός του ότι προκαλεί την αισθητική των πολιτών, δημιουργεί προβλήματα στην καλύτερη πληροφόρηση των κατοίκων που κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενώ ευνοεί την αύξηση των ατυχημάτων με τις συνθήκες περιορισμένης οδικής ασφάλειας που προκαλεί.

Στόχος της δράσης μας είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι τόσο στα θέματα οδικής ασφάλειας όσο και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την αισθητική της πόλης.

Η νέα δράση θα εξελιχθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου και θα έχει ως στόχο τον καθαρισμό των σημάτων κυκλοφορίας της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου .

Το ραντεβού μας είναι στις 9.30 π.μ. στη διασταύρωση της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου με την 2ας Μαΐου, στην πλατεία Ν. Σμύρνης, σε χώρο που θα έχει σημανθεί για την εκδήλωση και από όπου ο ΒΗΜΑFM 99,5 θα εκπέμψει ζωντανά.

Περιμένουμε όλους τους ενεργούς δημότες μας ως αρωγούς σε αυτή τη δράση
Ποιοι κινητοποιούμαστε: Πολίτες της περιοχής, εθελοντικές οργανώσεις και κάθε φορέας που θα μπορούσε να προσφέρει.

Υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας είναι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σας περιμένουμε όλους!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
2132100151
email: id.nta@patt.gov.gr
ant.nta@patt.gov.gr mkaraklioumi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...