Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αποκλείουν λιμάνι και δήμο για να μην πωληθεί η "Χρυσή Αμμουδιά" οι κάτοικοι της Θάσου


Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους ενάντια στην απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να παραχωρήσει σε ιδιώτες, εκτάσεις και υποδομές του νησιού, δηλώνουν οι Θάσιοι μετά και από τη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα Λιμενάρια.

Επίσης, θεωρούν απαράδεκτη την μέχρι σήμερα ολιγωρία που επέδειξαν οι βουλευτές του νομού στο όλο θεμα.Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τη Συντονιστικής Επιτροπής:

«Στα πλαίσια της ενημέρωσης για το ξεπούλημα της δημόσιας γής της Θάσου έγινε συνέλευση στα Λιμενάρια στις 25/6/2013, οι κατοίκοι των Λιμεναρίων καταδικάζουν την απόφαση της κυβέρνησης και τάσσονται στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή εμπορευματοποιησης της Δημόσιας και Δημοτικής γης. Αποφασίστηκε σε μεθοδευσή δυναμικών κινητοποιησεών όπως :

• Συμβολική καταληψή του Λιμανίου της Θάσου

• Κατάληψη του Δήμου και του Δημόσιου Ταμείου

• Κηρίσουμε ανεπιθυμητούς τους βουλευτές του νομού και οποιονδήποτε τάσσεται υπέρ της πώλησης ή παραχώρησης Δημόσιας και Δημοτικής γης.

Παράλληλα συνεχίζονται οι προγραμματισμένες Λαικές συνελευσείς και ενημερώσεις των κατοίκων του νησιού με τους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας ενάντια στην εκχώρηση της Χρυσής Αμμουδιάς και άλλων εκτάσεων να καλούν τον κόσμο σε συμμετοχή.



xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...