Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η Χορωδία «Ambitus» στα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012

Με την καλλιτεχνική χροιά της Χορωδίας «Ambitus» Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, θα πλαισιωθεί η εκδήλωση των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012, που θα πραγματοποιηθεί στο σύγχρονο χώρο πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουνίου.

Η σκηνή της αίθουσας επιτρέπει την ανάπτυξη ενός πολιτιστικού δρώμενου, όπου η «Ambitus» θα «ντύσει» πολιτιστικά την εκδήλωση με την εμφάνισή της, στην έναρξη, ενώ στην ολοκλήρωση των βραβείων θα συμμετέχει και η παιδική χορωδία των Δημοτικών Σχολείων ''Αγ. Διονύσιος'' και ''Χρυσόστομος Σμύρνης'' του Λεοντείου Λυκείου Ν. Σμύρνης. Παράλληλα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της βράβευσης θα υπάρχει οπτικοακουστική κάλυψη που το περιεχόμενό της θα καλύπτεται από τη χορωδία.

Η πρωτοβουλία της πολιτιστικής εκδήλωσης γίνεται με σκοπό να θίξει το θέμα της

σχέσης του ανθρώπου με τη μουσική και το περιβάλλον. Είναι το αποτύπωμα που αφήνει ο ήχος στη ζωή των ανθρώπων στην πόλη.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση, ευελπιστεί να περάσει το μήνυμα μιας περαιτέρω συζήτησης για τη ζωή και το περιβάλλον της πόλης μέσα από την αέναη κίνηση της μουσικής, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από τους ήχους μιας χορωδίας.

Τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012 πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Ίδρυμα Ωνάση, την αρωγή της Interamerican και της Action Hellas. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι: Ελεύθερος Τύπος, Αξία, Κέρδος, ReCSR και Ecotec.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...