Κυριακή 8 Απριλίου 2012

H EuroCharity στo Διεθνές Συνέδριο Ενέργειας του Economist

Η εταιρεία EuroCharity, πάντα συνεπής στη δέσμευσή της για υποστήριξη και προαγωγή θεμάτων που αφορούν στην πράσινη ανάπτυξη, συμμετείχε στo διήμερο συνέδριο Investment Energy Summit: Greece, Cyprus, Israel, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 29 Μαρτίου στο Divani Apollon Palace & Spa, στο Καβούρι. To συνέδριο οργάνωσε η εταιρεία Hazlis & Rivas η οποία είναι ο επίσημος και αποκλειστικός εκπρόσωπος των Economist Conferences για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η EuroCharity αποτέλεσε τον υποστηρικτή επικοινωνίας του συνεδρίου και συμμετείχε με ειδικό περίπτερο, όπου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της εταιρείας για τις δυνατότητες υποστήριξής τους σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, πράσινης οικονομίας και αειφόρου ανάπτυξης και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία επικοινωνίας, προβολής και δικτύωσης που διαθέτει η EuroCharity.

Σχετικά με την παρουσία της EuroCharity στο συνέδριο Investment Energy Summit: Greece, Cyprus, Israel, ο κ. Peter Michel Heilmann, Πρόεδρος της EuroCharity, δήλωσε σχετικά: «Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία στρατηγική γεωπολιτική θέση και μπορεί να γίνει ένας σημαντικός ενεργειακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο. Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και στην ευρύτερη περιοχή, η χρονική συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για την πραγματοποίηση του συνεδρίου. Η EuroCharity είναι περήφανη που υπήρξε Χορηγός Διαδικτυακής Επικοινωνίας στο σημαντικό αυτό διήμερο συνέδριο, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 500 κορυφαία στελέχη, υπουργούς, ιδρύματα και ειδικούς σε θέματα ενέργειας από την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και από 10 ακόμα χώρες. H EuroCharity στηρίζει ενεργά τέτοιου είδους διεθνή συνέδρια, στα οποία δίνει το "παρών" επικοινωνώντας όχι μόνο το έργο της αλλά και των μελών της. Για μία ακόμη χρονιά θεωρήσαμε σημαντική τη συμμετοχή μας στην κορυφαία αυτή διοργάνωση».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα ενέργειας από τους αρμόδιους Υπουργούς Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...