Δευτέρα 3 Μαΐου 2010


Εθελοντικός καθαρισμός των ακτών της Πρέβεζας

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS σε συνεργασία με την Culturepolis-Πολιτιστική Αντένα Πρέβεζας, συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού του, οργανώνουν την Εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού των 17 ακτών του Νομού θα γίνει και φέτος στην Πρέβεζα, από την Παρασκευή 21 έως και την Κυριακή, 23 Μαΐου.

Σ’ αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές και εκπαιδευτικοί, δήμοι, περιβαλλοντικοί και άλλοι κοινωνικοί φορείς, επιχειρήσεις και εθελοντές κάθε ηλικίας, δηλώνοντας με τον δικό τους έμπρακτο τρόπο τη βούλησή τους για καθαρότερες θάλασσες και ακτές. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής αυτής δράσης έχει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και είναι κατά σειράν η 15η πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών των ακτών, του βυθού και άλλων φυσικών περιοχών της χώρας μας.

Περισσότερες πληροφορίες στην Culturepolis –Πολιτιστική Αντένα Πρέβεζας και την κ. Πέρσα Αϊβατίδου, τηλ. 6946421755, 2682023555. Επίσης όσοι σύλλογοι επιθυμούν να συμμετέχουν ή να οργανώσουν ένα εθελοντικό καθαρισμό στην περιοχή τους, μπορούν να απευθυνθούν στο ίδιο τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...