Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση: Η ΔΗΜΑΡ συζητά για τις επενδύσεις στα μεταλλεία χρυσού

O Τομέας Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας της ΔΗΜΑΡ οργανώνει εκδήλωση / διαβούλευση για τις επενδύσεις χρυσού που έχουν ξεκινήσει και εκείνες που βρίσκονται στο στάδιο της αδειοδότησης. 

Αφορμή είναι οι εύλογες συζητήσεις, προσδοκίες αλλά και αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μεταξύ των τοπικών κοινωνιών, αλλά και πανελλήνια. Πρόθεση είναι να υπάρξει μια σε βάθος συζήτηση για το θέμα, στην οποία να εξεταστούν οι ωφέλειες, καθώς και οι περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις των σχετικών έργων, με βάση συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία.

Η σχετική συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10.30 στα γραφεία της ΔHΜΑΡ, Αγ. Κων/νου 40, Αθήνα. Εισηγήσεις θα κάνουν οι Σάκης Κουρουζίδης, Ειδ. Γραμ. Επιθ. Περιβάλλοντος ΥΠΕΚΑ, Χρίστος Ελευθεριάδης, Αν. Καθ. ΑΠΘ, Κίμων Χατζημπίρος, Αν. Καθ. ΕΜΠ, Δημήτρης Πετρίδης, Τοπ. Μηχ/κός, Αλεξανδρούπολη, Παναγιώτης Σαμπατακάκης, στέλεχος ΙΓΜΕ, Σπύρος Παπαγρηγορίου, Περιβαλλοντολόγος, Μελετητής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Χαλκιδικής, Κατερίνα Αδάμ, Επικ. Καθ. ΕΜΠ, Μελετήτρια Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Περάματος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...